Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Filosofie van Acoat Selected

Find shop

Filosofie van Acoat Selected

Acoat selected is een hecht samenwerkingsverband tussen Sikkens België en haar top-afnemers in de schade- en carrosseriemarkt.

 

Het programma dat Acoat selected haar leden biedt, is erop gericht de bedrijven intensief te ondersteunen in alle managementaspecten van de bedrijfsvoering. Acoat selected is gebaseerd op 4 hoekstenen:

1. Meet performance
Verbeteringspunten kunnen alleen maar geïdentificeerd worden door het meten en benchmarking van de individuele performance van de schadebedrijven gebaseerd op het aantal Key Performance Indicators.

2. Activiteiten Jaarplan
Gebaseerd op deze metingen zullen de Acoat selected Business Consultants samen met u een activiteiten jaarplan maken, waarin verbeteracties in opgenomen worden.

3. Netwerk met andere autoschadebedrijven
Als ondernemer weet u hoe belangrijk het is om te netwerken met mensen om uw bedrijf zo winstgevend mogelijk te maken.  Acoat selected geeft u de gelegenheid om met andere autoschadebedrijven van gedachten te wisselen, die dezelfde uitdaging als u voor ogen hebben.

4. Netwerk met top-herstellers
Acoat selected is het eerste wereldomvattende topklasse herstel netwerk met inmiddels 2.000 partners wereldwijd. Opdrachtgevers die zoeken naar topklasse reparatiecentra kiezen vaak Acoat selected bedrijven.
Het Acoat selected partnership is voorbehouden aan afnemers van Sikkens autoreparatie- en carrosserielakken.

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.