Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Dynamic Entrepreneurs

Find shop

Dynamic Entrepreneurs

Netwerken met gelijkgestemde collega's

 

Voor deze groep veelal jonge ondernemers wordt in groepsverband cursussen en orientatiereizen georganiseerd.  AkzoNobel investeert hiermee in de klanten van de toekomst en bouwt aan goede relatie met de generatie die in komende jaren veel zal bepalen in de autoschadeherstelbranche.

Voor wie?
Ondernemers die recent een bedrijf hebben overgenomen of dat binnenkort gaan doen.
Managers binnen een holding die acteren als eigenaar.

Voordelen voor u?
Toegang tot interessante cursussen en orientatiereizen.
Snel opbouwen van een netwerk van gelijkstemde collega's.

Dynamische ondernemers in het kort:
Deze groep volgt met collega's diverse door Acoat selected georganiseerde cursussen. Naast bestaande cursussen, worden er voor deze groep ook specifieke cursussen ontwikkeld. Er worden orientatiereizen georganiseerd, waarbij interessante onderwerpen aan de orde gesteld worden. Deze reizen worden nagenoeg altijd gecombineerd met bedrijfsbezoeken. Door het leren met en van elkaar wordt het netwerk van ondernemers versterkt. Een actieve deelname aan het programma is een vereiste om het voor uzelf tot een succes te maken!

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.