Skip Ribbon Commands
Skip to main content

40-jarig Jubileumcongres Acoat Selected

Find shop

40-jarig Jubileumcongres Acoat Selected

AS netwerk viert feest!

woensdag 3 augustus 2016

In 2016 viert het netwerk van Acoat Selected schadeherstelbedrijven van AkzoNobel zijn 40ste verjaardag.

Het bedrijf is van plan om deze mijlpaal in heel Europa te vieren met een reeks opvallende gebeurtenissen.

AkzoNobel kwam met het idee van een netwerk van autoschadeherstelbedrijven in de 70'er jaren, toen het Acoat Selected oprichtte als bedrijfsverbeteringsprogramma voor klanten van Sikkens, één van de topmerken van  AkzoNobel's Vehicle Refinishes business. De leden van dit netwerk, de autoschade- en carrosseriebedrijven, zijn   erkende toonaangevende bedrijven die niet alleen hun eigen performance, maar ook die van de branche als geheel, voortdurend verbeteren.

Acoat Selected is uitgegroeid tot een bloeiende internationale organisatie met verschillende landelijke en regionale netwerken ter versterking van de vehicle refinishes business over de hele wereld. Door de jaren heen hebben de leden kunnen profiteren van cursussen over de nieuwste technologieën en werkmethoden, contacten kunnen leggen met belangrijke industriepartners en werkaanbieders en waardevolle kennis en ervaringen kunnen delen.

"Acoat Selected is opgezet om de Sikkens-klanten sterker te maken en daardoor hun klantenbestand uit te breiden," aldus Simon Parker, managing director van de Vehicle Refinises-tak van AkzoNobel. "Dat deze samenwerking resultaat heeft, blijkt uit ons voortdurend streven naar verbeterde prestaties van onze relaties. Partnership is daarbij een onmisbare schakel."

Ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Acoat Selected worden er meerdere jubilea bijeenkomsten georganiseerd. Zo ook voor de BeNeLux Acoat Partners, te weten op 30 september – 1 oktober 2016 in Amsterdam. Voor deze evenementen worden  de Acoat Partners en andere belangrijke stakeholders uitgenodigd.
Parker voegt hieraan toe: "AkzoNobel is meer dan een leverancier van lakken. Uit het lange bestaan van Acoat Selected blijkt hoe betrokken we zijn bij de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd.
Dankzij het netwerk kunnen we nauwer samenwerken met Sikkens-klanten om belangrijke producten en methoden te ontwikkelen voor de toekomst van de industrie."

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.