Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Booth scan

Find shop

Booth scan

Perfecte resultaten in uw spuitcabine door grondige controle

BoothCR_3571 20218x87.jpg 

Deze service is er op gericht om onze klanten te ondersteunen en adviseren bij de aankoop van een nieuwe spuitcabine, alsook om de bestaande toestand van een installatie te inventariseren en adviezen te formuleren tot optimalisatie van de werking van de spuitcabine.

Voor wie?
Productiemanagers die de kwaliteit van hun spuitwerk in de cabine willen optimaliseren.
Productiemanagers die willen garanderen dat hun spuitcabine optimaal functioneert.
 
Wat zijn de voordelen van de booth scan voor u?
De spuitcabine is vaak een bepalende factor voor de productiecapaciteit van het carrosseriebedrijf en voor de optische kwaliteit van het spuitwerk. 


De booth scan levert relevante informatie op over:
Voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen bij het overspuiten van auto’s en onderdelen.
Doorlooptijd van spuiten en drogen met het huidige spuitsysteem.
Minimumfrequentie van onderhoud van de spuitcabine.
Advies over de filters die de beste prestaties leveren in de huidige cabine.
 
De booth scan in het kort
Tijdens zijn bezoek test de PCS consulent van Sikkens de effecten van het huidige functioneren van ventilatoren, verwarming en kleppen in de spuitcabine. De meetgegevens worden verwerkt in een handig en éénduidig meetrapport dat de prestaties bevat van alle elementen van de spuitcabine en de resultaten voor de productiecapaciteit, evenals de benchmark en afwijkingen van algemene industriële normen. De expert geeft vervolgens tips voor dagelijks gebruik en onderhoud van de spuitcabine.
Indien de klant het wenst kunnen wij als onafhankelijke partij contact nemen met de leverancier om bepaalde zaken te verduidelijken en/of bij te sturen.

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.