Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Acoat Selected

Acoat Selected

Acoat Selected à la carte ondersteuning in succesvol ondernemen

 

Partnerprogramma Acoat Selected van lakleverancier AkzoNobel helpt ondernemers in de autoschade- en carrosseriebranche om kansen te benutten en hun bedrijf verder te ontwikkelen. Ook in de toekomst. Begeleiding in de vorm van eigentijds maatwerk, exclusief voor Sikkens-gebruikers!

Blijven groeien
Met bijna vier decennia ervaring is de toegevoegde waarde van Acoat Selected voor ondernemers van nu onverminderd groot. Om te kunnen blijven groeien is mee veranderen met de dynamische markt noodzakelijk. AkzoNobel ondersteunt dat met een eigentijds en flexibel Acoat Selected. Onder het motto 'past experience, present value, future vision' houdt het vernieuwde partnerprogramma rekening met de markt van vandaag én morgen.

IJzersterke samenwerking
Ook stevig gebruik van vergelijkende financiële en managementgegevens en de inzet van netwerken voor vernieuwing maken van het partnerprogramma een ijzersterke samenwerking.

Maatwerk
U kiest een van de vaste serviceprogramma's en kunt dat aanvullen met een scala aan deeldiensten. Zo stelt u met AkzoNobel het partnerschap samen dat precies is afgestemd op uw ambitie en behoefte aan ondersteuning. Maatwerk in succesvol ondernemen!