Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Netwerkevenementen

Find shop

Netwerkevenementen

Kennis en praktijkervaring uitwisselen

fdfd.jpg

Acoat Selected organiseert evenementen om u te helpen bij het succesvol in de markt zetten van uw reparatiebedrijf. Hieronder vallen kennissessies, seminars, workshops en conferenties waar u in contact zult komen met collega's en deskundigen, best practices kan delen en tot nieuwe inzichten komt.

1)       Dynamic Entrepreneurs

Acoat Selected faciliteert het netwerken met gelijkgestemde collega's.

Naast cursussen worden ook oriëntatiereizen georganiseerd, waarbij interessante onderwerpen aan de orde gesteld worden. Deze reizen worden  gecombineerd met bedrijfsbezoeken. Door het leren met en van elkaar wordt het netwerk van ondernemers versterkt. Een actieve deelname aan het programma is een vereiste om het voor uzelf tot een succes te maken!

2)       Young Entrepreneurs

Tot deze doelgroep behoren ondernemers die recent een bedrijf hebben overgenomen of dat binnenkort gaan doen.
We organiseren cursussen in groepsverband en beogen hierbij  voornamelijk het snel opbouwen van een netwerk van gelijkstemde collega's. AkzoNobel investeert hiermee in de klanten van de toekomst en bouwt aan goede relatie met de generatie die in komende jaren veel zal bepalen in de autoschadeherstelbranche.

3)       Acoat Selected congres

Stel u op de hoogte van de laatste marktontwikkeling. Het jaarlijkse Acoat Selected congres blijft één van de paradepaardjes binnen het Acoat programma. Bij de Acoat Selected congressen staat de inhoud centraal. Er wordt gesproken over de laatste marktontwikkelingen en onze visie hoe u - als ondernemer - koers kunt houden in deze dynamische markt. Natuurlijk wordt het zakelijke gecombineerd met een interessant informeel programma en is er gedurende het Acoat Selected congres ook voldoende tijd om te 'netwerken'.

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.