Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Benchmarking

Benchmarking

Bedrijfsanalyse en –vergelijking

Voortdurende metingen - uw weg naar verbetering

Houd belangrijke prestatie-indicaties in de gaten met hulpmiddelen en diensten die AkzoNobel speciaal voor de autoschadebranche gemaakt heeft.

Onze benchmarkingdiensten brengen u direct verslag uit over uw prestaties in vergelijking met andere carrossiers. Benchmarkingsystemen van AkzoNobel behelzen een breed scala aan mogelijkheden voor het vergelijken van gegevens, zodat u de analyse van uw bedrijfsprestaties kunt verbeteren. Met superieure benchmarking kunt u proactief omgaan met mogelijkheden in alle facetten van uw bedrijf.

Het doel van bedrijfsvergelijking is te analyseren waar uw sterke en zwakke punten liggen en deze te vertalen in actiepunten voor uw bedrijfsvoering. Veel bedrijven werken al tientallen jaren naar volle tevredenheid mee aan de bedrijfsvergelijking. De basis van deze bedrijfsvergelijking is de vergelijking (benchmarking) van de resultaten van uw eigen bedrijf met de gegevens van uw Acoat Selected collega's.

Voor wie?
Managers die de prestaties van hun autoschadeherstelbedrijf willen benchmarken tegen het marktgemiddelde. 
Managers die de prestaties van hun autoschadeherstelbedrijf willen optimaliseren door de resultaten in de gaten te houden met Key Performance indicators (KPI's).