Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Process Consulting Services (PCS)

Process Consulting Services (PCS)

Ontwerp en inrichting van het carrosseriebedrijf

Value Stream Map Acoat Selected 2.0.jpg

De processen in carrosseriebedrijven vragen om een perfect georganiseerde stroom van auto's, onderdelen en materialen. Onze experts helpen u de beste oplossing te vinden voor uw behoeften.

Voor wie?
Managers die de productiefaciliteiten in hun bedrijf willen optimaliseren. 
Managers die hun carrosserie willen uitbreiden of (her)inrichten.

De voordelen voor u?
De mogelijkheden laten zien hoe u de perfecte balans kunt vinden tussen de capaciteit van uw productieve medewerkers, apparatuur en vloeroppervlak aan de ene kant en de (potentiƫle) vraag uit de markt aan de andere kant. Logistieke oplossingen leiden tot een optimale reparatiestroom, efficiƫnt onderdelenbeheer en zo laag mogelijke doorlooptijden. Sikkens houdt hierbij rekening met netwerknormen en versterkt het imago van gekwalificeerde reparateurs. Aan de hand van de geldende wetgeving geven experts van Sikkens advies over emissie- en afvalbeheer en veilige werkomstandigheden.

Ontwerp en inrichting van het carrosseriebedrijf in het kort
Uw PCS consulent helpt u uw werkplaatscapaciteit aan te passen aan de toekomstige vraag vanuit de markt. Op basis van een intake brengt hij uw specifieke situatie in kaart. Hij besteedt daarbij aandacht aan uw klantenmix, capaciteit en doorstroming van reparaties.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Ontwerp Schadebedrijf
  • Lijst cabine specificaties
  • Offerte vergelijking
  • Controle bij oplevering
  • Droogsystemen
  • Energiebesparende systemen