Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Carbeat

Find shop

Carbeat

Carbeat is AkzoNobels oplossing voor digitale procescontrole, opgezet om de communicatie en effici├źntie van de productie te verbeteren bij de individuele autoschadeherstelbedrijven en MSO's (Multi Shop Operators). We bieden een pakket van diensten aan rondom een eenvoudig en betrouwbaar programma in de cloud.

Op de werkvloer is Carbeat een zeer intuïtief en praktisch hulpmiddel. Alle productiewerkzaamheden in het autoschadeherstelbedrijf worden visueel weergegeven met kolommen en kleuren.

Het is direct duidelijk wat de status is van elke reparatie en welke taken nog moeten worden uitgevoerd. Het programma is toegankelijk via een enorm groot touchscreen waarop werknemers activiteiten eenvoudig kunnen verslepen. Er is altijd real-time informatie over de status van het voertuig, zowel voor iedereen binnen uw bedrijf als voor mensen daarbuiten.

 
 
This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this website, you accept our use of cookies.